deszăpezire în regie proprie la șelimbăr - cu utilaje de la primărie

Străzile din Șelimbăr și satele aparținătoare au fost deszăpezite încă de duminică noaptea. Atunci, cele trei utilaje ale primăriei au ieșit pe străzile principale, au împrăștiat material antiderapant și au adunat zăpada.

Străzile din Șelimbăr au fost acoperite de zăpadă încă de duminică noaptea, când a început să ningă abundent. Primăria a scos pe străzi cele trei utilaje de deszăpezire pe care le are în dotare. ”Facem deszăpezirea în regim propriu. Avem trei utilaje care și împrăștie material antiderapant și au și lamă pentru a aduna zăpada. Au ieșit de duminică noaptea, iar în acest moment străzile principale din comună și satele aparținătoare sunt curățate, sunt practicabile”, spune primarul Marius Grecu.

Utilajele de deszăpezire vor intra și pe străzile lăturalnice în zilele care urmează. ”Vream să curățăm și acolo, pentru că se anunță temperaturi și de -16 grade celsius, și nu vrem să ne prindă frigul și să înghețe. Așa că îi rog pe cei care au mașinile parcate pe stradă să le bage în curți pentru ca utilajele să poată intra și pe străduțele mia strâmte”, este rugămintea primarului.

 

Ultima oră

Comentariul meu