Accident pe pod peste Cibin - Două mașini implicate
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, luni seara, pe malul Cibinului în municipiul Sibiu. Două mașini sunt implicate în evenimentul rutier.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs pe podul peste Cibin la intersecția dintre strada Râului cu Hameiului.

„La intersecția străzilor Râului cu Hameiului, coliziune între două autoturisme, unul condus pe Râului, de către un sibian în vârstă de 44 de ani, celălalt condus dinspre Ion Neculce, de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Alba”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii vinovăției în producerea acestui accident, dat fiind faptul că semafoarele electrice erau în funcțiune.

În urma impactului, șoferul din Sibiu a fost rănit, astfel că a fost transportat la spital. „La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate dintre care o persoană a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă cu escoriații”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu sunt probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu