a intrat cu mașina direct în stâlp - șoferița are 21 de ani și e din șelimbăr
Foto: Captură video Ziua Online

O șoferiță și-a făcut mașina praf într-un stâlp pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Tânăra avea alte preocupări în trafic, astfel că, din neatenție, a pierdut controlul volanului.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, circula pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari, când, după sensul giratoriu cu strada Ludoș, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stâlp. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut din cauza neatenției în trafic, fata având alte preocupări.

YouTube video

„La data de 10.01.2021, în jurul orei 22:34, o conducătoare auto de 21 ani, din Șelimbăr, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Dumbrăvii, dinspre comuna Rășinari, la câțiva metri după ce a ieșit din intersecția în sens giratoriu Calea Dumbrăvii – str. Ludoș, pe fondul altor preocupări în trafic, de natura a-i distrage atenția în mod periculos, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal, montat pe sensul său de mers”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În mașină, alături de tânără, se mai aflau două pasagere, ambele în vârstă de 20 de ani din Sibiu. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală tuturor fetelor. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările.

Sursa video: ziua-online.ro

Ultima oră

Comentariul meu