preotul necula - ”în mâna lui dumnezeu stau și astfel de vaccinuri”
Foto arhivă

Preotul sibian Constantin Necula a spus că, în aceste momente de pandemie, credincioșii ar trebui să nu pună la îndoială vaccinul anti covid și să înțeleagă că și vaccinurile sunt „în mâna lui Dumnezeu”. A dat astfel de înțeles că este pro vaccin, mai ales că, a adăugat el, profesioniștii trebuie să le explice oamenilor beneficiile vaccinurilor, scrie digi24.ro. 

„Trebuie explicat oamenilor foarte atent și fără nicio presiune din cale afară, noi suntem sub presiunea timpului, asta ne costă acum. Raportăm numărul de vaccinați și asta ne costă, în timp, dar cred că e un moment să respirăm un pic, să luăm aer în piept și să vedem cum îi facem pe oameni să înțeleagă că nu sunt cobai, că nu se supune asupra lor o presiune de genul acesta”, a spus Necula.

„E momentul să-i lăsăm pe profesioniști să vorbească, dar să-i învățăm cum să vorbească, pentru a fi înțeleși”, a adăugat el.

Întrebat dacă se va vaccina, preotul a răspuns: „Este o chestiune de intimitate personală între mine și medicul meu de familie, iar mai nou între mine și angajatorul meu”.

„A crede că vaccinul e o încălcare a unei dogme ține de învelirea anatomiei în ideologie și e extrem de periculos, și dacă privești dintr-o parte și din alta. Credincios înseamnă om cu încredere în Dumnezeu și care-l lasă și pe Dumnezeu să aibă încredere în el. Adică un om lucid care conștientizează o dată în plus că este în mâna lui Dumnezeu, iar în mâna lui Dumnezeu, din când în când, stau și astfel de vaccinuri”, a spus preotul.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Se pare ca si acest preot face voia satanei. In apocalipsa suntem anuntati de profetii mincinosi si ca vaccinul este pecetluirea cu semnul fiarei. 666. Acum se adeverește si am mai vazut pe net un alt preot care incuraja vaccinarea diabolica. Se pare ca vom asista la două tabere in biserica. Cei care sunt cu Dumnezeu și Cristos si cei care cu satana. Am fost avertizati ca vor apare acesti falsi si perfizi profeti!

  2. V-ati apucat si voi sa il promovati pe popa asta ? Nu ajunge ca il vedem pe pagina de TVR a Youtubului zilnic ?