scandal între romi pe stradă la sibiu - poliția le-a dat amenzi de 10.000 de lei
Foto: Captură Ziua Online

Un scandal monstru a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, pe strada Rahovei din municipiul Sibiu. O ceartă a izbucnit între o familie de romi. Polițiștii care au intervenit pentru a aplana conflictul au aplicat amenzi de 10.000 de lei.

Polițiștii sibieni au aplanat, joi noapte, un scandal izbucnit pe strada Rahovei. Mai multe persoane de etnie romă, toate din aceeași familie, s-au luat la ceartă. Oamenii legii au fost sesizați prin apel la 112 deoarece scandalagiii făceau gălăgie.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, polițiștii au aplanat conflictul și au condus la secție două persoane. În total, au fost aplicate amenzi în valoare de 10.000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru nepurtarea măștii de protecție.

YouTube video

Potrivit surselor Ora de Sibiu, toate persoanele implicate în scandal fac parte din aceeași familie. De asemenea, toate sunt de etnie romă. Conflictul ar fi fost unul spontan, însă este posibil să fi izbucnit și pe fondul consumului de alcool, întrucât doi dintre cei prezenți erau băuți.

Sursa video: Ziua Online

Ultima oră

Comentariul meu