doliu în fotbalul românesc - a murit un atacant care a jucat și la inter sibiu

Fostul atacant Mircea Bolba, a decedat fiind răpus de coronavirus. Acesta a evoluat dealungul carierei sale și la echipa simbol a județului, Inter Sibiu.

Noul coronavirus a mai făcut o victimă în fotalul românesc. Mircea Bolba s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, după ce a fost infectat cu coronavirus. Fostul jucător de fotbal se afla internat la un spital din Satu Mare, din cauza problemelor de sănătate, anunță wowobiz.ro si gsp.ro.
Ulterior, Mircea Bolba s-a infectat și cu COVID-19. În ciuda eforturilor medicilor, fostul jucător de fotbal a pierdut lupta cu viața. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului Olimpia Satu Mare.
„Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba a devenit, prea devreme, legendă. A fost alături de clubul pe care l-a iubit până în ultima clipă. S-a dus în lumea celor drepţi aşa cum ştim că şi-a dorit: ca antrenor al Olimpiei. Avea planuri mari, pentru anul centenar şi se angajase cu pasiune la reconstrucţia Olimpiei. Pierdem un mare fotbalist, un antrenor dăruit şi mai ales un olimpist adevărat. Promitem să îi cinstim memoria cum se cuvine şi să nu îl uităm niciodată. Adio, Mircea Bolba, odihneşte-te în pace!”, este mesajul scris pe site-ul oficial al clubului.
De-a lungul carierei sale, Mircea Bolba a jucat la Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureș, Politehnica Timișoara, FC Bihor Oradea, Sportul 30 Decembrie, Evagoras Paphos ( Cipru), Armatura Zalău, Steaua și Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu