video foto - carambol cu 23 de mașini pe centura ocolitoare a brașovului

Nu mai puțin de 23 de mașini au fost implicate miercuri dimineața în mai multe accidente și tamponări ce centura ocolitoare a Brașovului. A fost ceață în zonă și carosabilul acoperit cu mâzgă.

DRDP Brașov a anunțat că pe respectiva porțiune de drum s-a acționat cu șase utilaje, fiind răspândit material antiderapant, dar cu toate acestea șoseaua udă și alunecoasă a dus la producerea accidentelor în lanț.

“Intervenim la un accident rutier produs pe ocolitoarea municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103 ( ieșirea spre Sânpetru), 3 victime conștiente, neîncarcerate. S-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Brașov, citați de newsbv.ro.

video foto - carambol cu 23 de mașini pe centura ocolitoare a brașovului video foto - carambol cu 23 de mașini pe centura ocolitoare a brașovului video foto - carambol cu 23 de mașini pe centura ocolitoare a brașovului

La spital au fost transportate patru victime, conștiente.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

 

Ultima oră

Comentariul meu