noi restricții la șelimbăr, începând de miercuri - cum va funcționa mall-ul

Marți, 5 ianuarie, incidența la Șelimbăr a sărit de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, ajungând la 3,19/1000, fapt ce înseamnă că, începând de miercuri, 6 ianuarie, localitatea Șelimbăr intră în carantină parțială.

Pentru localităţile cu incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile la peste 3/1000 de locuitori, se pun în aplicare mai multe restricții. Printre acestea, se numără interzicerea funcționării restaurantelor, a barurilor și a cafenelelor în interiorul clădirilor, suspendarea activității sălilor de jocuri, dar și a spectacolelor cu public, în interiorul clădirilor.

Vezi AICI lista completă a restricțiilor la Șelimbăr

Instalarea carantinei parțiale la nivelul localității Șelimbăr va afecta și activitatea centrului comercial Shopping City din Șelimbăr. Potrivit reprezentanților centrului, restricțiile impuse de autorități vizează doar activitatea zonei de food court. Astfel că, restaurantele din cadrul mall-ului vor putea servi mâncarea doar la pachet, sau prin livrare la domiciliu. Măsura prevede și interzicerea funcționării cinematografelor, însă cel din cadrul Shopping City Sibiu nici nu a și-a reluat activitatea. Programul de funcționare al mall-ului și a magazinelor va rămâne neschimbat, sibienii având posibilitatea de a merge la cumpărături în intervalul 10:00 – 21:00.

Ultima oră

Comentariul meu