sibieni beți prinși la volan - unul avea alcoolemie de 1,05
Sursa: unsplash.com

Mai mulți sibieni s-au ales cu dosare penale în urma unor infracțiuni în trafic. Trei bărbați, doi din Sibiu, altul din Vâlcea, au fost depistați băuți la volan, iar altul nu avea permis de conducere.

În dimineața zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 07,00, în orașul Cisnădie, un vâlcean în vârstă de 36 de ani a fost depistat conducând o autoutilitară având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

sibieni beți prinși la volan - unul avea alcoolemie de 1,05

În aceeași zi, la ora 18,45, pe DN 14, în localitatea Agârbiciu, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 56 de ani, domiciliat în Șoala, care conducea un autoturism având o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat că dreptul de a conducea autovehicule al acestuia îi este anulat.

La data de 3 ianuarie, în jurul orei 16,00, pe DJ 143B, în localitatea Rusciori, un localnic în vârstă de 28 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.

La data de 4 ianuarie, în jurul orei 01,00, pe bvd. C. Coposu, un bărbat de 47 de ani din Cisnădie, a fost depistat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere. Avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Detalii aici.

Cu toții s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică