foto: accidentul de la fofeldea - doua victime inconștiente duse la spital

Un accident teribil a avut loc, sâmbătă la prânz, la ieșire din Fofeldea. O mașină s-a izbit de un copac. Două persoane, printre care și șoferul, sunt în stare de inconștiență.

În urma impactului violent, trei persoane, printre care și șoferul au fost rănite. Două dintre victime au rămas blocate între fiarele contorsionate ale mașinii, astfel că a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. foto: accidentul de la fofeldea - doua victime inconștiente duse la spital foto: accidentul de la fofeldea - doua victime inconștiente duse la spital foto: accidentul de la fofeldea - doua victime inconștiente duse la spital Toți cei aflați în autoturism au suferit răni grave, doi dintre ei fiind, în prezent, în stare de inconștiență.

„La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea a două victime (bărbat și femeie), în stare de inconștientă. A treia persoană implicată, o femeie, conștientă cu suspiciune de fractură membru inferior a primit îngrijiri medicale”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. foto: accidentul de la fofeldea - doua victime inconștiente duse la spital foto: accidentul de la fofeldea - doua victime inconștiente duse la spital

Toate cele trei victime au fost transportate la UPU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu