bijuterii potrivite pentru petrecerea de anul nou

Petrecerea de Revelion este un moment special: noaptea magică dintre anul care tocmai se încheie și cel care abia așteaptă să înceapă. De aceea, doamnele își doresc cele mai bune alegeri în materie de haine, machiaj, dar și bijuterii.

Podoabe asortate, vestimentație chic

Pentru orice femeie este important ca în seara de Revelion, să poarte o ținută impecabilă, care să-i pună în evidență frumusețea și personalitatea. Pentru o vestimentație plină de strălucire, alege cele mai potrivite bijuterii pentru petrecerea de Anul Nou și vei arăta surprinzător! Dincolo de îmbrăcămintea în sine, bijuteriile, gențile, eșarfele, pălăriile ori mănușile vin să-ți completeze look-ul și îți definesc stilul personal. Care sunt accesoriile de poveste pe care le poți alege pentru petrecerea de Anul Nou, ca să te simți specială, oriunde te-ai afla? Pentru un Revelion glamour, de exemplu, este momentul perfect în care să porți acele bijuterii care necesită o ocazie specială. Acum este timpul să porți cel mai spectaculos colier din colecția ta alături de cercei de aur. Colierele statement se vor asorta de minune cu această ocazie. Pentru un asemenea eveniment, creatorii de stil recomandă de asemenea, și bijuteriile elegante din argint, chiar cele supradimensionate, cele cu pietre semiprețioase de aquamarine, pentru a crea un efect spectaculos și o ținută cu adevărat festivă. Pentru un look elegant și sofisticat, poți asorta brățări și cercei strălucitori, la o rochie neagră de seară. Pentru o personalitate puternică, poți miza pe roșu, iar combinația dintre o pereche de cercei roșii delicați, asortati cu o brățară strălucitoare cu pietre de zirconiu cubic roșii, nu va da niciodată greș.

Eleganță, feminitate, mister

Pentru a arăta minunat în această noapte specială, creatorii de giuvaeruri recomandă, de asemenea și bijuteriile handmade, care îți vor crea un stil cu totul aparte, cum ar fi broșe. Podoabele handmade cu pietre semiprețioase, in diferite nuanțe, îți vor evidenția calitățile feminine și seducătoare, dar și personalitatea unică. O ținută vestimentară all black este pentru orice ocazie o alegere inspirată, plină de eleganță, feminitate și mister. Bijuteriile cu pietre negre cu cristale Swarovski, onix sau cuarț se vor potrivi perfect. O altă combinație între o rochie elegantă neagră și bijuterii din metal suflate cu aur sau argint, vor fi cu atât mai strălucitoare și mai atrăgatoare, pentru seara minunată dinte ani. Indiferent de accesoriile alese și de locul în care petreci Revelionul, cel mai important este să te simți bine. O bijuterie handamad, o rochie elegantă, o pălărie chic, un șal extravagant, o poșetă discretă  sau orice altceva ai alege vorbește despre tine, pentru că stilul ești tu!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu