update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș

A treia zi de Crăciun a umplut din nou Păltinișul. Atmosfera de iarnă s-a făcut simțită datorită ninsorii dar și a pârtiilor pline. După amiază circulația pe ambele sensuri era bară la bară, în timp ce a început să viscolească.

YouTube video

Sărbătorile de iarnă și zăpada care s-a așternut la Păltiniș a încurajat sibienii și turiștii să-și petreacă duminica de după Crăciun la munte. Iubitorii sporturilor de iarnă savurează și se bucură din plin de zăpadă și s-au înghesuit cu mic și mare pe pârtie. Drumul spre Păltiniș este foarte aglomerat și se circulă bară la bară. În jurul orei 13:00, la urcare, coada era de aproximativ zece kilometri. La 15.00 ambele sensuri erau aglomerate în timp ce incepuse să viscolească.

YouTube video

Sursa Video: Grup Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU

update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș update video viscol și bară la bară pe ambele sensuri între sibiu și păltiniș

Ultima oră

Comentariul meu