ninge ca în povești la păltiniș și bâlea - prognoza meteo pentru următoarele două zile

A doua zi de Crăciun a adus zăpada a Sibiu. Deși mercurul din termometre este mult prea ridicat față de normalul perioadei, la munte, atmosfera de iarnă se face simțită.

În stațiunea Păltiniș ninge ca în povești, iar covorul de zăpadă este perfect pentru practicarea sporturilor de iarnă. Sute de turiști au ales să-și petreacă sâmbăta de după Crăciun pe pârtie.

ninge ca în povești la păltiniș și bâlea - prognoza meteo pentru următoarele două zile ninge ca în povești la păltiniș și bâlea - prognoza meteo pentru următoarele două zile ninge ca în povești la păltiniș și bâlea - prognoza meteo pentru următoarele două zile

Meteorologii anunță că pe parcursul zilei de sâmbătă, 26 decembrie va continua să ningă la munte, iar în Sibiu vor fi precipitații sub formă de ploaie, care se va transforma spre seară în lapoviță și ninsoare. În cursul nopții, vremea se va răci. Temperaturile vor scădea sub zero grade. Duminică vremea se va încălzi din nou, iar la munte va continua să ningă. Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori și  intensificări ale vântului, valabile și la nivelul județului Sibiu, care va intra în vigoare duminică, 27 decembrie de la ora 10:00 și va expira  luni, 28 decembrie.

ninge ca în povești la păltiniș și bâlea - prognoza meteo pentru următoarele două zile ninge ca în povești la păltiniș și bâlea - prognoza meteo pentru următoarele două zile

Ultima oră

Comentariul meu