video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet

În cursul zilei de joi, 24 decembrie a avut loc un accident rutier pe autostrada Sibiu – Deva. Nu sunt victime.

Este vorba despre un autoaccident pe A1, km 267, pe sensul de mers Deva – Sibiu. Conform informațiilor furnizate de IPJ Sibiu, conducătorul auto are 56 de ani și este din din Timiș. Accidentul s-a produs pe fondul neatenției la volan, autoturismul condus lovind un parapet. Șoferul a fost transportat la spital. Nu sunt probleme de trafic.

YouTube video

video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 1 echipaj de descarcerare și 2 echipaje SMURD pe A1, km 267 sensul de mers Deva-Sibiu la un accident rutier, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit parapetul.
La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea unui bărbat de aproximativ 56 de ani care a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu conștient, policontuzionat.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet

video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet video: accident pe autostrada sibiu - deva. mașină înfiptă în parapet

Ultima oră

Comentariul meu