video: ultimul drum al sibianului dumitru stroie - a fost înmormântat în straie populare
Sursa foto: Facebook Profil Public / Dumitru Stroie

Cântărețul de muzică populară din Sibiu, Dumitru Stroie, care a murit într-un grav accident rutier, a fost înmormântat în straie populare. Aceleași haine le-a purtat ultima oară când a urcat pe scenă.

video: ultimul drum al sibianului dumitru stroie - a fost înmormântat în straie populare
foto: captură News Alert

Sibianul Dumitru Stroie a fost condus, luni, pe ultimul drum. Interpretul de muzică populară a fost înmormântat la cimitirul din Jina, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, pentru a respecta măsurile anti-covid, scrie wowbiz.ro.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: Sibianul mort în accident pe DN7 este Dumitru Stroie – Solistul de la Junii Jidvei avea 30 de ani

Înmormântat în straiele populare pe care le-a purtat ultima oară când a urcat pe scenă

Slujba de înmormântare a lui Dumitru Stroie s-a ținut la capela din Jina din județul Sibiu, luni, după ora 12,00. Părinții, frații și soția acestuia au fost, în continuare, în stare de șoc, după vestea ce i-a trăznit ca un fulger în urmă cu câteva zile. Familia a luat hotărârea ca tânărul să fie înmormântat în straie populare, exact aceleași haine pe care Dumitru le-a purtat la ultimul spectacol pe care l-a susținut.

video: ultimul drum al sibianului dumitru stroie - a fost înmormântat în straie populare
foto: captură News Alert

Vă reamintim că sibianul Dumitru Stroie a murit, vineri dimineață, într-un accident rutier tragic, ce a avut loc pe DN7, în comuna argeșeană Drăganu. Tânărul în vârstă de 30 de ani se îndrepta către București, pentru a aproviziona magazinul familiei cu produse bio din Mărginimea Sibiului.

Dispariția fulgerătoare a solistului i-a lăsat înlemniti pe cei apropiați, dar și pe colegii de breaslă. Cântărețul Sebastian Stan, care era nașul de cununie al sibianului i-a transmis, pe Facebook, ultimele gânduri. DETALII AICI.

Sursa video: YouTube/ News Alert

Ultima oră

Comentariul meu