copiii uitați ai sibiului - sunt dați dispăruți de ani de zile, dar tot n-au fost găsiți

Zeci de copii sunt înregistrați în bazele de date ale Poliției Române după ce au fost dați dispăruți de familiile lor. Este vorba despre peste șaizeci de suflete care n-au mai ajuns la casele lor în ciuda căutărilor. În prezent, în județul Sibiu, figurează ca fiind dispăruți cinci copii.

UPDATE

Larisa Căldărar, adolescenta în vârstă de 15 ani din Săliște a revenit marți la domiciliu. A fost plecată la iubit.

Știrea inițială

Cinci copii din județul Sibiu au fost dați dispăruți. Larisa și Andreea sunt două minore care au plecat de acasă în cursul acestei luni. Părinții lor se roagă să fie găsite și aduse înapoi acasă. Amândouă au 15 ani, una fiind din Săliște, iar cealaltă din Mediaș.

copiii uitați ai sibiului - sunt dați dispăruți de ani de zile, dar tot n-au fost găsiți
Andreea (stânga) și Larisa (dreapta)

CITEȘTE ȘI: Larisa a dispărut – Adolescenta e din Săliște și e căutată de familie

CITEȘTE ȘI: Adolescentă fugită de acasă – Ultima oară când a plecat a fost găsită la iubit

Raluca este o și ea o adolescentă dată dispărută. Fata a fugit din Centrul de Plasament pentru Copiii cu Dizabilități Turnu Roșu încă de la începutul lunii august, dar nu s-a mai întors. „La data de 01.08.2020, minora a plecat în jurul orei 22.30 din Centrul de Plasament pentru Copiii cu Dizabilități Turnu Roșu, fără aprobare, într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit”, se arată pe site-ul Poliția Română. Adolescenta are 1,60m înălțime, 50 kg. Are față ovală, păr roșcat și drept, ochi căprui. Dacă o vedeți, alertați poliția.

copiii uitați ai sibiului - sunt dați dispăruți de ani de zile, dar tot n-au fost găsiți
Raluca Ostate

Copiii uitați ai Sibiului – Unde sunt Claudia și Csaba

Există însă și două dispariții teribile. Claudia și Csaba sunt de negăsit de mulți ani. Chiar dacă timpul a trecut, iar ei, practic, nu mai sunt copii, încă figurează în bazele de date ale Poliției Române.

Claudia Maria Irimie s-a născut la data de 19.09.1982 în Mangalia, județul Constanța. În luna mai a anului 1997, pe când avea 15 ani, a plecat în mod voluntar de la Școala Specială Turnu Roșu din județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, și nu a mai revenit. Pe atunci nu se cunoșteau obiectele vestimentare în care era îmbrăcată adolescenta. Polițiștii au putut afla doar care erau semnalmentele ei – ten alb, față ovală, păr șaten – și nimic mai mult. A fost căutată de oamenii legii însă, la 23 de ani distanță, Claudia este tot dispărută. Nu mai este un copil, ci o femeie matură în vârstă de 38 de ani. copiii uitați ai sibiului - sunt dați dispăruți de ani de zile, dar tot n-au fost găsiți

Și cazul lui Csaba Burcsa este cutremurător. Copilul s-a născut la data de 9 ianuarie 2002, în Tîrgu Mureș. La data dispariției se afla pe raza localității Mohu din județul Sibiu. Era 16.04.2004. Avea doar doi ani și a plecat pe nesimțite din curtea imobilului în care se afla. Nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Polițiștii au început imediat căutările, alertând și populația. După 16 ani, nici urmă de Csaba. Dacă încă mi este în viață, tânărul ar avea 18 ani.

copiii uitați ai sibiului - sunt dați dispăruți de ani de zile, dar tot n-au fost găsiți

Chiar dacă anii au trecut, căutările copiilor dispăruți continuă. Niciun caz nu este abandonat.

Sursa foto: Poliția Română

Ultima oră

Comentariul meu