oferta muffin world la sibiu - brioșe aromate ca-n filmele americane

În filmele americane scena din magazinul de brioșe e clasică.Brioșele tipic americane au ajuns acum și la Sibiu, pe Bulevardul Victoriei. Vis-a-vis de bazinul Olimpia, chiar pe colț, s-a deschis Muffin World unde găsiți vestitele brioșe. Dar ce brioșe!

oferta muffin world la sibiu - brioșe aromate ca-n filmele americane

Fiecare dintre noi a făcut măcar o dată brioșe, acasă. Sunt delicioase. Merg foarte bine lângă o cafea sau singure, ca desert. Dar, cu siguranță că acasă nu am încercat brioșele unplute cu creme de arome diverse. Ne-am rezumat la vanilie, poate ciocolată. La Muffin World, brioșele pot fi umplute însă cu creme cu mai toate aromele posibile.

Arome infinite

Acum, în perioada Crăciunului, evident că cele mai căutate sunt cele cu măr și scorțișoară. Sunt senzaționale noile arome gingerbread cupcake, red velvet cupcake  sau raspberry muffin.Dar, se găsesc și cu nucă sau cu umplutură de nucă și mac, exact ca cea de cozonac. Dacă încercați o brioșă cu oreo sau cu kinder bueno, veți reveni ca să gustați și alte arome de fructe, vanilie, ciocolată, și câte și mai câte.

Iar crema de unt de deasupra completează cu cel mai mare succes gustul divin al brioșei. Alături de un sandwich și o cafea bună TO GO sau un fresh ne îndulcesc ziua.oferta muffin world la sibiu - brioșe aromate ca-n filmele americane

Muffin World – pata de culoare de pe Victoriei

Brioșele de pe Bulevardul Victoriei, numărul 44, la parterul blocurilor de lângă parc, sunt deosebite iar prezentarea impresionantă.Micul magazin pare desprins dintr-un decor de film de Crăciun, decorat plăcut și cu lumini calde.

Muffin World vă așteaptă de luni până vineri între 08:00 și 17:00.Există însă și opțiunea de comenzi speciale. Pentru orice evenimente, brioșele pot lua și forma unui tort sau le puteți comanda separat, câte bucăți și arome vă doriți. Un astfel de desert nu dă greș niciodată!

Pentru detalii și comenzi puteți vizita www.muffinworld.ro,  pagina de Facebook Muffin World, https://www.facebook.com/Muffin-World-Sibiu-2140522486005768/ sau apelați +40 743 225 511oferta muffin world la sibiu - brioșe aromate ca-n filmele americane

oferta muffin world la sibiu - brioșe aromate ca-n filmele americane

 

 

Ultima oră

Comentariul meu