mașini transformate în sicrie pe patru roți - cine sunt morții din accidentul dintre sibiu și brașov
foto: arhivă

Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dimineață, pe drumul dintre Sibiu și Brașov, între localitățile Avrig și Porumbacu de Jos. Doi oameni au murit în urma impactului violent dintre două autoturisme.

Doi oameni și-au pierdut viețile în accidentul teribil petrecut luni dimineață între Avrig și Porumbacu de Jos. Este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 38 de ani, iar altul în vârstă de 64 de ani.

Depășire neregulamentară – Tatăl șoferului vinovat și un alt conducător auto au murit

Accidentul s-a petrecut din cauza unul șofer în vârstă de 20 de ani care a depășit neregulamentar. Acesta s-a izbit de o mașină care circula spre Sibiu. În urma impactului, patru persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismelor. mașini transformate în sicrie pe patru roți - cine sunt morții din accidentul dintre sibiu și brașov

Tânărul de 20 de ani se afla în mașină cu sora și părinții lui. Cu toții locuiau într-o localitate din județul Covasna și se îndreptau spre casă. Din păcate, tatăl acestuia, în vârstă de 63 de ani, a murit pe loc.

Cât despre șoferul care circula regulamentar, acesta era din Victoria, județul Brașov. Avea 38 de ani și mergea spre Sibiu. Impactul i-a fost și lui fatal, astfel că echipajele medicale ajunse la fața locului nu i-au mai putut salva viața.

Sora și mama vinovatului au ajuns la spital

Mama tânărului care a produs accidentul a ajuns la spital cu un echipaj SAJ, având nevoie de îngrijiri suplimentare. Totodată, sora acestuia a fost transportată la CPU Luther.

Șoferul vinovat a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar este bine, astfel că a refuzat transportul la spital.

Ultima oră

Comentariul meu