primul weekend după carantină - trei localuri din sibiu amendate pentru că nu au respectat măsurile anti covid

În primul weekend de după ridicarea carantinei la Sibiu administratorii localurilor, sau cel puțin o parte dintre ei, au fost prinși de autorități că nu au respectat măsurile de prevenție anti covid. Astfel, trei dintre acestea au fost amendate.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au verificat 64 de societăți comerciale (terase, fast-food-uri, restaurante), majoritatea din zona centrală a municipiului Sibiu, ocazie cu care au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei operatorilor economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat pentru care au fost instituite restricții.

Jandarmii au făcut și ei verificări. În urma desfășurării acțiunilor au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, respectiv 6 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse și 9 amenzi în valoare de 8000 de lei, dintre care o amendă în valoare de 2000 de lei a fost aplicată unui operator economic, pentru organizarea de activități în spațiul public/privat, în zona centrală a municipiului Sibiu,
pentru care au fost instituite restricții.

Ultima oră

Comentariul meu