vine moș crăciun, de bijuterii plin. le-a găsit la standul eva's, pe galeriile auchan

Mai e puțin până când Moș Crăciun va lăsa cadourile sub brad. Dacă însă nu știți ce să dăruiți, nimic nu vi se pare potrivit, vă ajutăm noi cu o idee- o bijuterie finuță, din materiale ușoare sau chiar argint, la modă, dar care totodată nu se va demoda. Pentru ca pont-ul să fie complet, vă spunem unde le găsiți- la Standul Eva’s pe galeriile Auchan din Shopping City Sibiu. Și încă ceva…Moșul va găsi acolo bijuterii atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Un cadou sub forma unei bijuterii nu poate da niciodată greș. Așa că, și de acest Crăciun, Moșul va fi asigurat dacă va lăsa sub brad o pereche de cercei, o brățară sau un colier. Asta pentru doamne. Pentru domni poate așeza într-o cutiuță un lanț, sau de ce nu, o pereche de butoni sau o brățară chic. Cum de unde să le ia? Scrieți-i în scrisoare că le găsește la Sibiu, la Standul Eva’s de pe galeriile Auchan, în Shopping City Sibiu.

vine moș crăciun, de bijuterii plin. le-a găsit la standul eva's, pe galeriile auchan

Și să se uite cu atenție, pentru că aici va găsi bijuterii din argint, în marea lor majoritate. Dar sunt și frumuseți realizate din sticlă sau chiar sfoară. Așa că va găsi de toate, pentru orice preferințe. Doamnele pot fi încântate cu cercei, brățări, inele, agrafe pentru păr sau broșe, cu sau fără pietre semiprețioase. Bărbații pot primi și ei de aici mici atenții sub formă de brățări, chiar de la brand-ul Constantin Nautics.

Moșul poate comanda și online

Și dacă cumva scrisoarea voastră ajunge târziu la Moș Crăciun și nu mai are timp să bată magazinele, nu e nicio problemă. Poate comanda exact ce vă doriți de pe site-ul www.evas.co. Și dacă o comandă depășește 150 de lei, nici nu mai plătește transportul. Deși este greu de crezut, dar dacă totuși, va trebui să returneze vreun cadou, acest lucru se face gratuit. Iar plata cu cardul pe site-ul www.evas.co este absolut sigură.

Ultima oră

Comentariul meu