video ”te rog, lasă arma, nu mă face să trag!” - un fost star nfl împușcat de polițiști

Un fost jucător de fotbal american în NFL a fost împușcat de polițiști în Phoenix, Statele Unite. Ekom Udofia a fost somat de polițiști și chiar rugat să lase arma. Video-ul întregii acțiuni a fost făcut public.

Clipul în care un fost sportiv își pierde viața, după ce e somat de polițiști

Fostul sportiv, în vârstă de 33 de ani, a fost prins de polițiști cu o armă, iar când agenții l-au somat să se oprească și să lase pistolul jos, Udofia s-a îndreptat spre ei.

video ”te rog, lasă arma, nu mă face să trag!” - un fost star nfl împușcat de polițiști
Ekom Udofia, fostul star NFL împușcat de polițiști

În acel moment, agenții au tras, iar camerele video de pe 23rd Avenue, unde s-a întâmplat totul, au surprins momentul.

Anterior, Ekom Udofia, care se pare că se afla sub influența drogurilor, a făcut scandal și a avariat mașinile parcate în zonă, potrivit poliției.

”Te rog, nu mă face să trag în tine. Aruncă arma, omule”, se aude pe înregistrare. Ex-sportivul nu a ascultat avertismentul agenților și a fost împușcat. Transportat la spital, Udofia a încetat din viață după câteva ore.

YouTube video

Ce probleme avea Ekom Udofia și ce spune poliția din Phoenix

Fost jucător la New Orleans Saints, Ekom Udofia, provenit dintr-o familie cu origini nigeriene, avusese în mai multe rânduri probleme cu poliția, fiind arestat de câteva ori înainte de incidentul fatal.

După ce a jucat pentru Saints, nu și-a continuat cariera sportivă, deși era considerat un jucător extrem de talentat. A dispărut apoi din fotbalul american și, potrivit presei din SUA, în ultima vreme suferea de probleme psihice.

Niciun polițist nu a fost rănit în incidentul din Phoenix. Poliția locală a anunțat că derulează o investigație pentru a stabili cu certitudine circumstanțele în care Udofia și-a pierdut viața.

Sursa www.digisport.ro

Ultima oră

Comentariul meu