shopping city sibiu lansează un serviciu de cumpărături la distanță

În luna decembrie, Shopping City Sibiu vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu noutăți care să le îmbunătățească experiența de shopping în siguranță în apropierea sărbătorilor de iarnă. Începând cu 17 decembrie, se lansează cardurile cadou Shopping City Sibiu, o modalitate de a oferi celor dragi libertatea de a alege propriul cadou, dar și de a evita cumpărăturile din ultimul moment.

Totodată, centrul comercial anunță și lansarea serviciului de cumpărături la distanță Call & Collect, un instrument prin care se eficientizează timpul petrecut fizic în magazine, în contact cu alte persoane.

Cardurile cadou Shopping City Sibiu, cadoul perfect de sărbători

Centrul comercial lansează începând cu 17 decembrie patru carduri cadou pentru cumpărături în valoare de 50 lei, 100 lei, 200 lei, 500 lei, astfel încât cei dragi să se poată bucura de o sesiune de shopping alegându-și exact cadoul dorit. Cardurile cadou vor fi disponibile pentru achiziție exclusiv la Info Point din Shopping City Sibiu.
Sistemul Call & Collect pentru cumpărături în siguranță
Retailerii din Shopping City Sibiu s-au adaptat nevoilor clienților de respectare a distanțării sociale și au pus la dispoziție sistemul de cumpărare la distanță Call & Collect. Așadar, prin telefon, clienții sunt consiliați de către consultanții de vânzări în privința produselor dorite, se rezervă produsele dorite, se stabilește un interval de ridicare din magazin (intervalul poate fi 1h – 24 h, în funcție de procedura internă a fiecărui magazin), clientul ajungând fizic în magazin doar pentru a achita produsul/produsele și a ridica comanda pregătită, acesta petrecând un timp mult mai scurt în magazin.

shopping city sibiu lansează un serviciu de cumpărături la distanță

Un nou magazin home & deco – KIK Romania, din 18 decembrie

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților pasionați de sectorul home & deco, centrul comercial își dezvoltă paleta de oferte comerciale prin deschiderea noului magazin – KIK Romania, din 18 decembrie. Mărirea portofolului de magazine home & deco este oportună în contextul în care interesul pentru organizarea casei și designul interor a crescut exponențial odată cu munca de acasă și petrecerea timpului liber în familie, în casă.
Clienții sunt sfătuiți să realizeze cumpărăturile din timp pentru a evita aglomerația din preajma sărbătorilor și să evite orele de vârf.

Măsuri sporite de siguranță

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group, companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.
Programul și măsurile de siguranță se găsesc la acest link https://shoppingcitysibiu.ro/covid-19/
Ofertele speciale pregătite de magazinele din cadrul centrelor comerciale, pe pagina www.shoppingcitysibiu.ro și pe facebook.com/shoppingcitysibiu/

Ultima oră

Comentariul meu