muzeul brukenthal lansează o nouă colecție de măști cu motive de crăciun

Muzeul Naţional Brukenthal comercializează măşti de protecţie imprimate cu imagini din tablouri celebre, cu motive de Crăciun

În acest an, chiar de la deschiderea muzeelor, Muzeul Național Brukenthal a fost prima instituție de cultură din România care a lansat o gamă variată de măști sau acoperitori de faţă.

muzeul brukenthal lansează o nouă colecție de măști cu motive de crăciun

„În această perioadă Muzeul Național Brukenthal a lansat o nouă gamă intitulată Brukenthal Magic destinată sărbătorilor de iarnă. Sunt diferite modele de măști care, iată, de astăzi au fost puse spre vânzare în magazinul de la Palatul Brukenthal din Piața Mare din Sibiu. Aceste produse alături de celelalte produse de brand pot constitui cadouri speciale de Crăciun pe care le putem face celor dragi” a declarat dr. Alexandru Chituţă, șef secție Marketing.

muzeul brukenthal lansează o nouă colecție de măști cu motive de crăciun

Primele măști, lansate încă din luna mai 2020, au fost cu Baronul Brukenthal, Sophia, după celebra lucrare ,,Fata în albastru” din Galeria de Artă Românească sau după diferite lucrări de artă contemporană. Totodată, cu prilejul expoziției ,,Empowered Great artists of the world”, cu bunăvoința colecţionarului George Şerban, au fost lansate o serie de măști cu imprimeuri cu lucrări semnate de mari artiști ai lumii.

muzeul brukenthal lansează o nouă colecție de măști cu motive de crăciun  muzeul brukenthal lansează o nouă colecție de măști cu motive de crăciun

Ultima oră

Comentariul meu