accident într-o intersecție din cartierul ștrand - o femeie s-a lovit la cap
foto: arhivă

O femeie a suferit un traumatism cranio-cerebral după ce mașina în care se afla a fost izbită în plin de un alt autoturism, într-o intersecție din cartierul Ștrand din Sibiu.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a produs la intersecția dintre strada Ștrandului cu Vasile Cârlova. De vină este o șoferință în vârstă de 39 de ani care nu a acordat prioritate.

„O sibiancă în vârstă de 39 de ani, aflată la volanul unui autoturism condus pe strada Ștrandului, a pătruns în intersecția cu strada Vasile Cârlova fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Șelimbăr”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din autoturismul condus regulamentar, în vârstă de 37 de ani, din Șelimbăr.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a transportat-o la spital. Femeia s-a lovit la cap. „S-au acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin care a fost transportată la UPU Sibiu conștientă, cu traumatism cranio-celebral”, spune Alina, Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Indiferent de vinovatie persoanele accidentate au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278