tupeist fără permis de conducere - nu a vrut sa sufle în fiolă
foto: arhivă

Un sibian în vârstă de 36 de ani a fost prins la volanul unui autoturism în orașul Avrig. Polițiștii au constatat că nu are permis de conducere. Mai mult, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„La data de 16 decembrie, în jurul orei 01.00, pe str. Bisericii din orașul Avrig, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un avrigean în vârstă de 36 de ani. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În continuare, pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 1 și art. 337  din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu