spitalul județean sibiu a cumpărat încă o stație de oxigen. e funcțională de la finalul săptămânii

De la finalul săptămânii trecute problema oxigenului la Spitalul Județean Sibiu ar trebui să fie rezolvată. A fost recepționată și a devenit funcțională încă o stație de oxigen, ceea ce permite conectarea mai multor paturi, dar și oferirea pacienților de tuburi de oxigen portabile.

Noua stație de oxigen a fost cumpărată de Spitalul Județean Sibiu. Aici, o altă stație primită în timpul pandemiei este închiriată.

Datorită noii stații care a sosit la finalul săptămânii trecute s-a putut extinde rețeaua de administrare a oxigenului. ”În spatele Urgenței, în structura modulară, acolo unde sunt triați pacienții suspecți covid, se asigură butelii portabile cu oxigen dar au fost montate și surse de oxigen la perete. asta înseamnă că oricând se pot folosi pentru paturi ATI”, a spus colonel Constantin Vlase, ditrectorul interimar al SCJU.

Datorită noii stații de oxigen se poate suplimenta numărul paturilor unde se administrează oxigen, dar stația poate folosi și ca sistem de urgență dacă una din celelalte trei stații suferă o avarie.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu