Conducerea interimară a Spitalului Județean se încheie. Urmează un civil
Foto Arhivă

De trei săptămâni Spitalul Județean Sibiu are conducere militară. Mandatul de interimar al colonelului Constantin Vlase se va încheia însă în data de 20 decembrie. Conducerea Consiliului Județean Sibiu va numi un alt director interimar care va prelua conducerea până la organizarea concursului pe post.

Luni, 21 decembrie, se va face public numele celui care va prelua conducerea Spitalului Județean Sibiu de la actualul manager interimar. Cel sau cea care va urma va ocupa funcția tot temporar până când va fi organizat concurs. Timp de 30 de zile spitalul a avut conducere militară, după demisia fostului manager Liliana Coldea. La acel moment spitalul sibian se confrunta cu un aflux din ce în ce mai mare de pacienți covid și nu mai făcea față nici logistic și nici managerial situației.

Timp de 30 de zile conducerea militară a restructurat o parte din activități și a rearanjat circuite și îndatoriri. Managerul care va fi numit începând de luni va trebui să ducă mai departe aceste proiecte deja implementate. ”Cel sau cea care va prelua acest management va fi o persoană care cunoaște foarte bine regulile care au fost adoptate la acest moment și care va trebui să facă ca aceste măsuri să fie respectate în continuare și să asigure o continuitate, de la manager la brancardieri și infirmiere”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele consiliului Județean Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu