șoferi prinși băuți la volan în sibiu - unul s-a ciocnit cu o mașină condusă regulamentar

Doi șoferi din județul Sibiu au fost prinși la volan deși erau în stare de ebrietate. Bărbații sunt cercetați penal

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 17,30, pe raza comunei Nocrich, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.

“Este vorba despre un localnic în vârstă de 49 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

În acest caz se fac cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

Conducea beat un autovehicul neînmatriculat și a făcut accident

La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 19,00, pe strada Principală din localitatea Laslea, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul Mureș, nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare și a acroșat un autoturism condus regulamentar din sens opus. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale ușoare.

“În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că șoferul care a produs tamponarea nu deține dreptul de a conduce, iar testarea alcoolscopică a acestuia a rezultat într-o valoare de 0,77 mg.l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul condus este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe mașină este unul fals, plăcuțele aparținând unui alt autovehicul.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

În cauză, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare.

 

Ultima oră

Comentariul meu