probleme la google - nu au mai funcționat youtube, gmail și alte servicii

Mai multe servicii furnizate de Google, printre care YouTube, Gmail, Google Drive sau Google for Education, nu mai sunt funcționale în România și în mai multe locuri din lume.

UPDATE 14.38 – Serviciile Google se reiau treptat după aproape o oră de întrerupere.

Peste 36.000 de raportări privind nefuncționarea serviciului YouTube au fost înregistrate pe platforma DownDetector în ultima oră de la utilizatori din toate colțurile lumii, notează wall-street.ro.

probleme la google - nu au mai funcționat youtube, gmail și alte servicii

Principalele servicii ale Alphabet (Google, Gmail, Youtube și serviciul de stocare în cloud) au înregistrat o cădere temporară la nivel mondial luni, potrivit site-ului Downdetector. În câteva minute, un număr mare de utilizatori au raportat probleme pe rețelele de socializare. Serviciile google de e-mail, Youtube, stocare în cloud sau apeluri video au devenit nefuncționale în jurul orei 13.30 (ora României). Problemele cu serviciile Google sunt globale, dar au un impact mai mare în Europa.

Nu este prima cădere Google din acest an. În luna august au fost probleme globale ale serviciului care au fost rezolvate după 13 ore, potrivit gigantului tehnologic. Cu această ocazie, principalele probleme cu care s-au confruntat utilizatorii au fost incapacitatea de a atașa documente în e-mailurile lor în Gmail, dificultatea de a efectua apeluri video cu Meet și de a accesa și edita fișierele lor în Google Drive.

Ultima oră

Comentariul meu