ciprian stoișor este noul viceprimar al avrigului

Noul viceprimar al Avrigului a fost ales prin vot secret de consilierii locali. Acesta este Ciprian Stoișor, membru al PNL, unul din cei nouă consilieri locali ai partidului.

“A a fost o singură propunere pentru funcția de viceprimar, iar acesta a fost consilierul Partidului Național Liberal, Ciprian Stoișor, care a primit 14 voturi din 16. Un consilier PSD nu a putut vota, deoarece a participat online la ședință, iar votul pentru alegerea viceprimarului presupune prezență fizică, și au fost două voturi împotrivă. Am încredere că vom fi o echipă puternică și vom acționa în interesul cetățenilor”, a declarat, după ședința de Consiliu Local, primarul Adrian David.

Ciprian Stoișor are 39 de ani și este merceolog de profesie.

“Trăiesc și muncesc în Avrig de când m-am născut și iubesc Avrigul. Indolența și nepăsarea fostelor administrații locale m-au determinat în urmă cu patru ani să mă implic activ în viața politică. Am pus umărul alături de echipa PNL la reconstrucția acestui oraș. O echipă de oameni muncitori și un primar implicat au dovedit împreună că se poate, treaptă cu treaptă, să reclădești un oraș. Sunt multe proiecte în derulare – proiecte realiste, pe care știm că le vom putea realiza împreună. Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Local și primarului Adrian David pentru încrederea acordată”, a spus, după ce a aflat că a fost ales, noul viceprimar al orașului Avrig.

 

Ultima oră

Comentariul meu