accident într-o intersecție pe dn1 la avrig din cauza unui șofer beat
foto: arhivă

Un șofer beat nu a acordat prioritate într-o intersecție și a intrat într-un autoturism condus regulamentar. În urma impactului, acesta a fost proiectat într-o autoutilitară aflată în staționare. Evenimentul rutier s-a produs pe DN1 la Avrig.

„La data de 10.12.2020, în jurul orelor 11:30, un bărbat de 45 de ani din Cârțișoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul din orașul Avrig, la intersecție cu DN1 a virat stânga înspre Sibiu și a pătruns pe DN1 fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula pe DN1, din direcția Sibiu spre Brașov, intrând in coliziune cu acesta”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.â

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitara care se afla în staționare, pe strada Mihai Viteazu, conducătorul acesteia respectând semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, intenționând să vireze la dreapta, pe DN1, înspre Brașov. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime umane.

În urma cercetărilor, polițiștii rutieri au constatat ca șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea sa alcoolscopică indicând valoarea de 0,75 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Ultima oră

Comentariul meu