sezonul mega-ofertelor continuă, la iony

2020 este anul în care IONY Grup împlinește 25 de ani de activitate în Sibiu. 25 de ani în care service-urile și magazinele Iony s-au impus pe piața sibiană nu doar prin calitatea serviciilor, ci și prin ofertele cu care și-au ținut clienții aproape, și au reușit să atragă și alții noi.

În acești 25 de ani, foarte mulți șoferi sibieni au beneficiat de serviciile și ofertele IONY Grup, și, pentru a sărbători cum se cuvine, întreg anul a fost marcat de oferte una și una! Campania aniversară în care, timp de 25 de zile, sibienii au putut profita de o reducere de 25% pentru 25 de produse tocmai s-a încheiat. Dar mai avem ceva până la finalul anului, iar cei de la Iony sunt determinați să le ofere în continuare sibienilor, oferte și reduceri la produsele esențiale în acest sezon. Și pentru că e important să vă puteți baza că mașina va porni la multele grade cu minus pe care le așteptăm în această iarna, vă puteți orienta deja spre un acumulator nou de la Iony.sezonul mega-ofertelor continuă, la iony

Acumulatori la reducere, plus un cadou

Sezonul rece e abia la început, și ne așteaptă câteva luni bune de temperaturi scăzute, care cu siguranță vor afecta acumulatorii mașinilor, mai ales dacă se apropie de finalul „vieții”. Puteți face o mică inspecție sub capotă, și dacă pe capacul bateriei sunt vizibile striații ciudate sau fisuri, sau dacă la contact auziți un zgomot ciudat, sau starterul nu declanșează, cel mai bine ar fi să profitați de oferta celor de la Iony și să cumpărați un acumulator nou. Veți beneficia și de o reducere, și veți primi și un cadou!

”Cei care vor cumpăra un acumulator de la noi vor primi 10% discount la predarea celui vechi, și vor primi și un cadou foarte util pentru această perioadă – un gel hidroalcoolic igienizant Dreissner. Ne-am pregătit din timp pentru această ofertă, și am achiziționat foarte multe tipuri și modele de acumulatori, pentru care am beneficiat de un preț bun. Tocmai de aceea, putem să le oferim clienților noștri o reducere, și un preț bun, probabil chiar cel mai competitiv de pe piață. Oferta este valabilă până la finalul anului în cele doua magazine IONY”, spune Ioan Băra, proprietarul Iony.

Ofertă extinsă

Cu acumulator nou, dar cu cauciucuri vechi nu se poate. Așa că, dacă încă nu ați schimbat anvelopele, e bine să știți că cei de la Iony au extins și oferta 3+1 GRATIS pentru anvelopele de iarnă și mixte.

Oferta la anvelope este una dintre cele mai așteptate oferte, din fiecare sezon, și o menținem și pentru lunile următoare. Clienții deja știu că la noi pot face o economie considerabilă, pentru că aceștia plătesc 3 anvelope iar a 4-a este gratuită. Și cum de montaj ne ocupăm tot noi, tot gratuit, clienții sunt foarte mulțumiți că beneficiază și de o ofertă bună, și scapă și de o bătaie de cap.” completează Ioan Băra.

Cu siguranță IONY Grup a demonstrat în 25 de ani ca e un partener de încredere pentru orice șofer, oferind mereu seriozitate, promptitudine, și servicii de cea mai bună calitate. Iar cu atât de multe oferte, aveți toate motivele să aveți grija de mașina dumneavoastră la Iony!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu