percheziții la sibiu într-un dosar de contrabandă cu țigări
Foto Arhivă

Un dosar de contrabandă cu țigări are ramificații și la Sibiu. Polițiștii au descins într-o locație din oraș pentru a aduna probe într-un dosar deschis la Mureș. Pentru aceeași cauză au avut loc alte 10 percheziții în Mureș și Harghita, scrie agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, în data de 8 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, cu sprijinul celor din Harghita şi Sibiu, au efectuat 11 percheziţii domiciliare, la un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Şapte dintre percheziţii s-au desfăşurat în Mureş, trei în Harghita şi un în Sibiu.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate aproape 8.000 de ţigări netimbrate, mai multe telefoane mobile, înscrisuri şi bani, susceptibili a proveni din săvârşirea infracţiunii.

Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 ore, iar miercuri instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

IPJ mai precizează că la activităţi a participat o echipă canină specializată pentru detectarea tutunului din cadrul Centrului Chinologic Sibiu.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Ultima oră

Comentariul meu