delgufo, universul prelatelor din sibiu

,,Protejăm orice contează pentu tine!” Este sloganul Fabricii de Prelate Delgufo, care s-a deschis de curând la Sibiu. Singura întreprindere industrială de profil din localitate a fost lansată de aproximativ două luni, pe piaţa de profil din România.

Protecţie şi siguranţă

Delgufo Sibiu vine cu o strategie care anticipează şi răspunde cerinţelor business-urilor din domeniu, in judetul Sibiu cat si in tara. Prin inovaţie şi o permanentă dezvoltare, singura fabrică de prelate din Sibiu a implementat o politică de investiţii şi cercetare, care aduce soluţii specifice, bazate pe nevoile fiecărui client. ,,Fabrica noastră oferă produse realizate în România, lucrăm cu materiale şi accesorii de înaltă calitate, avem furnizori din Italia recunoscuţi pentru profesionalismul cu care lucrează în sisteme automate caracteristice acestui tip de marfă, care pun de asemenea accent pe calitate, dar şi pe robusteţea şi durabilitatea materialelor pe care le folosesc”, explică Ovidiu Opriş, administratorul Delgufo Sibiu.delgufo, universul prelatelor din sibiu

Echipa tânără, dinamică, cu expertiză şi experienţă în domeniu, este plusul care oferă valoare oricărei colaborări cu potenţialii clienţi. Cum a luat fiinţă compania, şi povestea numelui acesteia, este extrem de interesantă şi denotă priceperea şi atenţia pentru produse de calitate şi grija pentru client. ,,Suntem o echipă de profesionişti, care lucrăm de ceva ani în acest domeniu, ne place ceea ce facem, punem suflet, şi astfel s-a născut ideea înfiinţării propriei afaceri, care este mai mult decât un simplu business, fiind pentru noi o pasiune autentică. Ne-am dorit, de asemenea, ca şi numele şi imaginea propriei companii, să sugereze mesajul pe care dorim să îl transmitem atât clienţilor, cât şi colaboratorilor noştri: protecţie, siguranţă şi seriozitate. Soţia mea este pasionată de bufniţe, iar în momentul când am decis să alegem o denumire pentru companie, ne-am gândit la ,,DelGufo”, pentru că, în limba italiană înseamnă bufniţă, şi este un simbol al protecţiei şi al siguranţei, exprimate prin gestul acoperirii cu aripile sale.  Acelaşi lucru dorim să îl arătăm şi noi cumpărătorilor, prin munca pe care o depunem în confecţionarea de prelate”, povesteşte Ovidiu Opriş, despre cum s-a născut povestea prelatelor Delgufo, la Sibiu.

Sortimente, dimensiuni, inscripţionări

Gama de produse confecţionate în atelierul din Sibiu este una variată, de la prelate pentru terase, la prelate auto sau de protecţie. În domeniul Horeca, unul dintre cele mai încercate în acest moment, se pot achziţiona cu încredere prelate pentru terase, care asigură confortul de care clienţii au nevoie în anotimpul rece şi de asemenea pentru continuitatea afacerii pe timpul iernii, în urma noilor restricţii impuse de autorităţi în această perioadă a pandemiei de coronavirus. Proprietarii de restaurante, hoteluri şi pensiuni pot opta astfel pentru orice tip de prelată, fixă sau mobilă. Au posibilitatea să comande dimensiunea şi modelul specific stilului terasei, şi anume prinderea cu buton sau închiderea zip. Prelatele auto sunt de asemenea dintre cele mai diverse, de la cele pentru tir, semiremorcă, camion sau autobasculantă. Protecţia materiilor prime este de asemenea foarte importantă, de aceea Delgufo Sibiu vine şi în întâmpinarea sectorului agricol, cu prelatele pentru protecţie, care asigură rezinstenţă optimă. La cerere, firma realizează şi inscripţionări personalizate, ţinând cont de cerinţele clientului. Delgufo Sibiu are, astfel, soluţii atât pentru toate tipurile de afaceri de profil din Sibiu şi din ţară, cât şi pentru proprietarii de case prevăzute cu terasă.

Pentru cât mai multe detalii, cei interesaţi pot accesa site-ul firmei, www.delgufo.ro, pagina de facebook a companiei sau pot merge la sediul acesteia din strada Ştefan cel Mare, Nr. 154, din cartierul Broscărie, în fostul sediul FAN Courier.

Ultima oră

Comentariul meu