adrian cătană va fi senator aur de sibiu - ’’facem să fie bine...’’

Adrian Cătană este medieșeanul care va reprezenta județul Sibiu în Senatul României din partea AUR. Partidul a reprezentat ”revelația” alegerilor și continuă cu surprizele: Sibiul trimite în Parlament un senator care nu știe cu ce proiecte a candidat sau pe cine reprezintă exact. Dar, spune că va face tot binele pentru cei din Sibiu, Mureș și Alba.

Adrian Cătană se mândrește cu faptul că a fost prezent la constituirea AUR, în 1 decembrie 2019, la Alba Iulia. ”Am simțit că mă regăsesc în partidul acesta, încă de la înființare. Am fost acolo, m-am alăturat echipei”, spune medieșeanul. Și pentru că bate vântul schimbării, și el a simți nevoia să se alăture. ”Am candidat pentru că am simțit nevoia de o schimbare la nivel de țară, de județ, de municipalitate”, spune el, nu că municipalitatea ar avea ceva de-a face cu Senatul și ce se întâmplă acolo…

Întrebat cu ce proiecte s-a prezentat în fața alegătorilor, ce vrea să schimbe, ce nu merge bine în județul nostru, Cătană a răspuns ”Avem aceleași proiecte, suntem o echipă, mergem pe aceeași lungime de undă, suntem uniți”.

A doua întrebare: ”Am înțeles, dar cu ce propuneri veniți, ce ați propus alegătorilor în campanie?”

Același răspuns ” Facem să fie bine, ne vom strădui să facem față cerințelor, să ducem modificările înspre binele cetățeanului. Vom aduce plus valoare celor din Sibiu, Alba, Mureș…vedem…”

Insistențele în a primi un răspuns mulțumitor au eșuat lamentabil pentru că ”Știu ce proiecte, dar ce să vă spun…acum sunt și emoționat…mai sunați-mă când e sigură treaba…..”

Adrian Cătană este din Mediaș, are 46 de ani și este economist.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Vad ca nu va convine deloc ca e bine intentionat omul si vrea sa ajute lumea, v-ar fi placut unul sa turuie despre reforme in sanatate si educatie si cand ajunge in senat sa uite de noi. Stati linistiti, omul asta va face mult mai multe decat alti „senatori” din Sibiu.