sălile de jocuri s-au închis: cum alegi cazinoul online care ți se potrivește

Sutele de mii de practicanți de jocuri de noroc din România au fost dați peste cap de lockdown, dar și după ce circulația a fost relansată, întrucât cazinourile din țară au fost mai mult închise decât deschise în acest an. Din acest motiv, mulți dintre cei care încă nu migraseră online, au făcut acest lucru din lipsa de alternativă și spre surprinderea multora, ce au găsit pe internet i-a surprins plăcut.

Dacă și tu ai fost reticent în a-ți încerca norocul online, folosind un smartphone, o tabletă sau un computer pentru a juca păcănele, ruletă, blackjack, poker și alte jocuri de noroc, îți vom oferi câteva sfaturi pentru a te ajuta să alegi cazinou online care ți se potrivește.

Primul lucru de care trebuie să ții cont este statutul de licențiere. Din august 2015, operatorii de jocuri de noroc din România trebuie să obțină o licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) pentru a funcționa în legalitate. De aceea, îți recomandăm să te orientezi numai către opțiunile prezentate pe Casinos.ro, acolo unde vei găsi recenziile tuturor cazinourilor online la care ai dreptul să joci în deplină siguranță.

sălile de jocuri s-au închis: cum alegi cazinoul online care ți se potrivește

O veste bună este că românii care joacă la cazinourile online nu mai trebuie să declare nimic la ANAF, întrucât impozitul este reținut la sursă, în momentul retragerii. Baremul este același pentru sălile de jocuri, cât și pentru spațiile virtuale în care se organizează jocuri de noroc.

Următorul pas este să răsfoiești oferta de jocuri. Uită-te, în special, după tipurile de jocuri pe care le practici cel mai des. Oferta de sloturi poate să includă zeci sau sute de jocuri, însă dacă preferatele tale lipsesc, s-ar putea să nu fii încântat. La fel, trebuie să vezi și condițiile regăsite în cazinoul live, în cazul în care ai de gând să practici blackjack, ruletă sau baccarat în compania unor dealeri umani, având posibilitatea să comunici cu crupierul și cu ceilalți jucători.

Mare atenție și la promoțiile pe care le oferă cazinourile online. Anumite oferte, deși sunt tentante la prima vedere, ascund cerințe de pariere exagerate. Pe lângă asta, nu numai bonusul de bun venit trebuie luat în calcul, așa cum fac unii pariori, ci mai de grabă frecvența cu care operatorul își recompensează utilizatorii și calitatea ofertelor. Totuși, nu pleca cu gândul de a rula banii din bonus, ci joacă la cazinouri online pentru a te distra.sălile de jocuri s-au închis: cum alegi cazinoul online care ți se potrivește

Un alt aspect pe care nu trebuie să-l scapi din vedere este cel al metodelor de plată. Verifică întotdeauna sumele minime și existența unor taxe la depunere sau retragere și vezi dacă metoda pe care o preferi te face eligibil pentru promoțiile de pe site. Una peste alta, orice operator acceptă plățile prin card de debit Visa sau Mastercard.

În funcție de dispozitivul pe care preferi să joci, ai putea fi interesat și de cazinoul pentru dispozitivele mobile. Anumite cazinouri online au aplicații dedicate, însă toate au și un site web pe care se află anumite jocuri. În anumite cazuri, poate să nu fie nevoie să descarci nici o aplicație, dacă site-ul este bine optimizat pentru jocurile din mers, însă există anumiți operatori la care nu se pot practica toate jocurile din navigatorul telefonului sau al tabletei.

Chiar dacă programele de fidelitate pe care le vei întâlni la anumiți operatori ți se vor părea fabuloase, asta nu înseamnă că nu poți să-ți deschizi conturi la mai multe cazinouri online, pentru a revendica cele mai bune oferte din piață. Practic, dacă procedezi astfel, vei avea posibilitatea să beneficiezi de promoții la fiecare depunere. Esențial este să nu depășești niciodată granița divertismentului și să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi.

Ultima oră

Comentariul meu