surse - carantina se prelungește la sibiu, șelimbăr, cisnădie și tălmaciu

Suspansul prelungirii sau nu a carantinei la Sibiu și în restul localităților a fost ”spulberat” de surse ale Ora de Sibiu. Comitetul Județean de Urgență se întrunește duminică seară la ora 22.00 și va parafa noile decizii.

UPDATE – Carantină prelungită
Comitetul Județean de Urgență a decis duminică seară, prelungirea carantinei în municipiul Sibiu și alte șase localități. Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Anunțul urmează a fi făcut în sensul prelungirii carantinei pentru Sibiu, Tălmaciu, Șelimbăr și Cisnădie pentru încă 7 zile.
A patra săptămână de carantină intră în vigoare la miezul nopții de duminică spre luni, urmând să expira duminica viitoare, 13 decembrie la ora 24.00.
Restricțiile rămân aceleași ca până acum: se va putea ieși din case doar cu declarație pe propria răspundere și doar cu motive bine întemeiate. Masca este obligatorie în orice spațiu public, iar adunările de orice fel sunt interzise.

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. Bine ca sibiul e in carantină si alte orase mai smechere si mai infectate se plimba liberi bine mersi. Niste gunoaie de decizii luate de niste gunoaie de oameni. Stam pana in 2025 in casa daca decid incompetentii astia

  2. Prelungirea restricțiilor intrată în vigoare în data de 30.11 expira automat luni 07.12, la ora 0:00. Deci nu e nevoie de o ridicare a restricțiilor. În acest caz, cetățeanul de rand are dreptul de a circula liber de mâine, nefiind informat din timp despre o noua prelungire a carantinei. Nu poți adopta o hotărâre noaptea la ora 23 care întra în vigoare peste o ora. Cetățeanul trebuia informat pe toate canalele mass-media cu 2-3 zile înainte. Ma simt perfect acoperit în fata masurilor acestor banditi când o sa ies mâine pe strada fără mizeria aceea de declarație. În situație limita voi apela la justiție.

  3. Probabil se va anunta la 04:59, ca sa fie clar pentru toata lumea. In loc sa se fi stat in carantina 2 saptamani cand incidenta era mai mica, stam acum pana la pasti. Si in ciudat acestor cretinisme aratate de clasa politica, oamenii si-au batut joc de vot. Nu mai e nimic de zis.

  4. Cu astfel de masuri doar își arata și confirma incompetenta crasa de care dau dovada cei care conduc acest oras/județ.
    Totul este făcut în ultimul moment, fără a se gândi la impactul social și economic. Sau se gândesc dar dau din umeri și tot fac cum vor, adică prost. Bătaie de joc ce fac autoritățile din Sibiu în frunte cu CJ. Oameni numiți politic în fruntea instituțiilor de stat, manageri care își bat joc de angajați iar celor din conducerea CJ nici nu le pasa.
    Mi-e rușine ca m-am născut într-o astfel de țară și ca trebuie sa îndur atât și eu cât și familia mea incompetenta, nesimțirea, indiferența și mediocritatea celor care conduc.

  5. evident ca johanis nu are copii. nu poaate intelege ca isi bate joc de ei de noi si de tot orasul datorita caruia a ajuns acolo. sau pur si simplu nu are nimic de spus in fata securistilor care conduc romania

  6. Ca hoții în miez de noapte. Teamă că e votul cumva afectat dacă cumva anunță din vreme o nouă săptămână de carantină. A patru săptămână mare lucru…Dar se dovedește doar ce lipsă de coloană vertebrală au autoritățile în țara asta. Nici nu mă miră. Sunt dezamăgit parțial cu vomă în gât privind țara asta. Nu am ce să spun mai mult.