video - la furat în centrul sibiului. hoți filmați "în acțiune" la un salon de tatuaje

Un banner de promovare a fost furat dintr-un gang de pe strada Morilor din Sibiu. Bannerul aparținea artistului tatuator, Cristi Nițu.

Cristi Nițu este artistul care a fondat unul dintre cele mai noi saloane de tatuaje din Sibiu. În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 06:30, acesta a sesizat că, bannerul publicitar din gangul salonului a dispărut. Talentul și succesul naște invidie. Acesta poate fi unul din motivele care i-au încurajat pe hoți să fure bannerul din curtea salonului „Red Tattoo”.

Camerele de supraveghere au înregistrat imaginea a două persoane care au demontat cu grijă bannerul, l-au împachetat frumos și au plecat cu el. Deși în acel moment au trecut mai multe persoane și mașini prin zonă, nimeni nu a bănuit nimic, hoții executând manevrele relaxați, cu naturalețe și încredere, încât nu a trezit suspiciuni trecătorilor.

“Bannerul respectiv a fost montat inițial pe bulevardul Mihai Viteazul, apoi, când a expirat contractul, am decis să-l mut în acel gang, unde se potrivea perfect. Am montat bannerul acolo de aproximativ două săptămâni, iar azi dimineață a fost furat. Nu știu cine și de ce ar avea nevoie de el.”, spune Cristi Nițu.

Acesta a mai spus că nu a anunțat poliția și că speră ca cei care au făcut acest lucru să se sesizeze și să-l întoarcă înapoi.

video - la furat în centrul sibiului. hoți filmați "în acțiune" la un salon de tatuaje

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu