mașină aruncată în șanț în urma unui accident pe dn14 în laslea - șofer dus la spital

Un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe DN14, la intrare în localitatea Laslea. Un șofer a fost transportat la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism ce venea din sens opus.

Potrivit polițiștilor sibieni, bărbatul care a produs accidentul conducea cu viteză. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism condus regulamentar din sens opus.  mașină aruncată în șanț în urma unui accident pe dn14 în laslea - șofer dus la spital

„DN 14, în afara localității Laslea, un șofer în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Dumbrăveni, pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă la dreapta, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un alt turism condus regulamentar din sens opus de către un șofer în vârstă de 38 de ani, din județul Mureș”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. mașină aruncată în șanț în urma unui accident pe dn14 în laslea - șofer dus la spital

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Mureș, care a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD.

„La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 38 de ani care a fost transportat la CPU Mediaș, conștient și acuzând dureri în piept”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu sunt probleme mari de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu