piața de brazi din sibiu - nici un comerciant nu a depus cerere
Foto Arhivă

În fiecare an, înaintea Crăciunului, sibienii își cumpără brazii pe care îi împodobesc din Piața Cibin. Anul acesta deschiderea a stat sub semnul întrebării, dar, imediat ce vor exista cereri din partea comercianților, brazii se vor vinde din nou la Cibin.

Reprezentanții SC Piețe SA Sibiu nu au știut foarte clar dacă anul acesta piața de brazi de la Cibin va fi deschisă, și asta pentru că reglementările spuneau că doar produsele alimentare se pot vinde în piețe. Dar, după anunțul că aceste locații nu vor mai fi supuse restricțiilor, a fost clar că în Piața Cibin se vor putea vinde și brazi de Crăciun.

Asta dacă și comercianții vor dori să vină. ”Noi punem la dispoziție locația, dar asta presupune să vină și comercianți. Până acum nu am primit nicio cerere, dar și în anii anteriori, cam asta a fost perioada în care ni se adresau. Acum rămâne de văzut dacă s-au făcut importuri, pentru că majoritatea celor care veneau la Cibin vindeau brazi din Danemarca”, spune Teodor Birț, directorul SC Piețe SA Sibiu.

Brazi de Crăciun se vând și la Piața din Vasile Aron, dar și în supermarket-uri și hipermarket-uri.

 

Ultima oră

Comentariul meu