foto: accident într-o intersecție din mediaș - șofer de 20 ani dus la spital

Un accident rutier a avut loc, joi la prânz, în Mediaș. Șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate într-o intersecție. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital.

„Un șofer în vârstă de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gravorilor, a pătruns în intersecția cu strada Bucegi fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. foto: accident într-o intersecție din mediaș - șofer de 20 ani dus la spital foto: accident într-o intersecție din mediaș - șofer de 20 ani dus la spital

În urma impactului, șoferul în vârstă de 20 de ani a rămas încarcerat în mașină. Au intervenit echipaje ISU Sibiu pentru a-l scoate din autoturismul avariat.

„La fața locului s-au mobilizat prompt 1 echipaj de descarcerare și 1 echipaj de prim-ajutor medical calificat SMURD. S-a intervenit pentru descarcercerarea unei persoane de sex masculin, de cca 20 de ani conștiente care a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la CPU Mediaș, politraumatizată”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. foto: accident într-o intersecție din mediaș - șofer de 20 ani dus la spital foto: accident într-o intersecție din mediaș - șofer de 20 ani dus la spital

Ambii conducători auto sunt localnici. În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ultima oră

Comentariul meu