clinica corident pro devine partener al rețelei clinicile dentare leahu

La împlinirea a 25 de ani de la înființare, Clinica CORIDENT PRO anunță semnarea unui parteneriat cu Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu care va deține un procent majoritar în acționariatul clinicii Corident PRO.

  • Parteneriat cu Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei

Luni, pe 7 decembrie, Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog, consultă și operează la Sibiu. Spune stop neplăcerilor cauzate de lipsa dinților, programează-te la echipa numărul 1 în implanturi dentare (Conform Bredent Medical România). Oferim pacienților sibieni servicii stomatologice de calitate, folosind aparatură medicală de ultimă generație, toate opțiunile de tratament, din partea unei echipe multidisciplinare, rapid, în același loc și în condiții de siguranță maximă. Ne găsești pe Str. Regele Ferdinand nr 4! Programări: 0219134

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 7 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași) și o  clinică la Londra, având 96 de cabinete, pe o suprafață a spațiilor de peste 5000 metri pătrați și cu o echipă de peste 350 de angajați, dintre care 118 medici și 5 specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu.

Consecvenți viziunii lor de a oferi pacienților sibieni servicii stomatologice la cele mai înalte standarde de calitate într-un ambient deosebit, fondatorii clinicii Corident Pro, dr. Bogdan și Angelica Oprea împreună cu toți membrii echipei continuă alături de noul partener planul de dezvoltare început în 2019 odată cu inaugurarea noului sediu.

La ora actuală, clinica Corident Pro este cea mai mare clinică dentară din Sibiu, desfășurându-și activitatea într-un spațiu generos de peste 700 mp cu 8 săli de tratament, serviciu propriu de  radiologie digitală 3D, laborator digital, studio foto-video și centru de perfecționare cu două săli proprii de curs. Cei 25 de membrii actuali ai echipei CoridentPro sunt pregătiți pentru colaborarea cu echipele de specialiști ai noului parteneri alături de care vor oferi pacienților sibieni tratamente de specialitate în premieră.

„ Activitatea noastră a avut întotdeauna două puncte principale de focus: pacienții și echipa medicală. Ne-am străduit în toți acești ani să oferim o stomatologie de performanță, adaptată tuturor nevoilor pacienților într-un mediu confortabil și plăcut. În același timp am investit în creșterea și dezvoltarea membrilor echipei atât pe plan profesional cât și personal conștienți că performanța profesională se poate obține doar în echipă. Suntem entuziasmați că ceea ce am construit în ultimii 25 de ani cu resursele noastre poate fi dus mai departe alături de cea mai extinsă rețea de stomatologie din România, iar mottoul nostru ” Zâmbim ÎMPREUNĂ” va merge mai departe alături de noii parteneri. Ne asigurăm actualii și viitori pacienți precum și toți colaboratorii că suntem, acum, mai pregătiți ca oricând să  ”ZÂMBIM ÎMPREUNĂ” . declară Bogdan și Angelica Oprea, fondatorii Clinicii Corident Pro.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu