șoferi băuți la volan în minivacanță la sibiu - unul era beat criță și conducea în zig - zag

În mini vacanța de 1 Decembrie, polițiștii sibieni au prins mai mulți șoferi care au urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice. Unul dintre ei s-a dat de gol pentru că nu mai putea să controleze volanul și mergea în zig – zag.

La data de 30.11.2020, în jurul orei 1520, în localitatea Avrig, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autovehicul care se deplasa în zig-zag.

„La volanul mașinii a fost identificat un localnic, în vârstă de 36 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

A doua zi, încă un sibian a fost prins băut la volan, în jurul orei 0035, în localitatea Dumbrăveni. Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe str. Crișan de către un bărbat din localitate, în vârstă de 49 de ani.

„Polițiștii au constatat că cel aflat la volan se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de către polițiștii rutieri din Copșa Mică. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Răvășel, a fost oprit pentru control în trafic pe DN 14, în Copșa Mică.

„Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu