lavinia danciu numită director medical la spitalul tbc - demisionarul de la cârma dsp, scos din cărți pe ultima sută de metri

Zilele trecute numele lui Gabriel Budescu a fost vehiculat ca fiind noul director medical al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu. Veștile au provocat rumoare, pentru că Budescu și-a dat demisia de la cârma DSP Sibiu în urmă cu două săptămâni, pe motive medicale. Miercuri însă, pe post a fost numit un medic din cadrul spitalului.

”Având în vedere că la data de 1.12.2020 a expirat mandatul de director medical interimar al domnului dr. Drăghilă Ioan, medic primar pneumolog, începând de astăzi, 02.12.2020, doamna Lavinia Danciu, medic primar pneumolog, coordonator al Programului național de prevenire, supraveghere și control al tuberculozei din județul Sibiu, angajată a Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu de 26 de ani, respectiv din data de 21.02.1994, este numită în funcția de director medical interimar, prin Dispoziția Președintei Consiliului Județean Sibiu nr.307/27.11.2020, până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni.

Spitalul de Pneumoftiziologie a solicitat la finele lunii noiembrie aprobarea Consiliului Județean Sibiu pentru organizarea concursului de ocupare a funcției de director medical, în prezent desfășurându-se procedura de organizare a acestuia”, a declarat Ioana Căpățână, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu