video: mesajul danielei cîmpean cu ocazia zilei naționale a româniei

În contextul epidemiologic actual, Ziua Națională a României este celebrată “altfel.” Fără paradă militară, fără concerte și fără nici un fel de manifestație.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, transmite un mesaj sibienilor, prin care spune că anul acesta, suntem legați printr-un lanț invizibil, același prin care funcționează transmisia comunitară a unui virus respirator. Daniela Cîmpean îndeamnă sibienii să celebreze această zi importantă într-un mod inedit.

“Iată modul prin care aș vrea să sărbătorim Ziua Națională: găsește un om pe care l-ai criticat anul acesta și urează-i sănătate. Fie că e român, rom, sas sau ungur. Fie că e de la tine din partid sau nu. Fie că îți place sau nu cum gândește. Putem să nu fim de acord și totuși să ne dorim reciproc sănătate.”, transmite Daniela Cîmpean.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cucoana, se moare in spitalul Sibiu mai ceva decat in razboi.Astazi au fost iarasi 10 iar media pe luna Noiembrie este de 323 decedati Covid.Nu te-am auzit sa-i compatimesti pe cei care trec prin astfel de tragedii,nu te-am auzit sa te duci in vizita inopinat intr-o naopte sa-i surprinzi ce fac acele cadre platite regeste.Nu-ti este frica de Dumnezeul caruia te-ai rugat sa mai iei un mandat sa conduci judetul?

  2. frate, de unde s-a luat ca raia obiceiul asta sa ne ureze toti papagalii la multi ani de ziua lui peste?