incendiu la un bloc din cartierul arhitecților - cincizeci de persoane s-au autoevacuat
foto: arhivă

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2:00, pompierii sibieni au fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la balconul unui apartament de la etajul doi din cartierul Arhitecților.

La fața locului s-au mobilizat prompt 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD. Aproximativ 50 de persoane din bloc s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de pompieri.

„La sosirea forțelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la întreg balconul apartamentului. Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la înlăturarea pericolului de propagare a incendiului în întregul apartamentul. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore. Nu au fost victime.”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina

În urma incendiului, au ars mai multe elemente depozitate pe balcon, printre care patru cauciucuri și diverse mase plastice. De asemenea,  au fost degradate balcoanele din vecinătate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Ultima oră

Comentariul meu