video polițist lovit intenționat cu mașina. autorul a fugit și a fost lăsat liber

Un polițist din București a fost lovit sâmbătă seara de un șofer care parcase neregulamentar în fața Gării de Nord. Sfidător este însă faptul că autorul, deși a fugit de la locul accidentului, a fost lăsat liber de procurori. Cei de la Sindicatul Europol scriu pe pagina lor de Facebook că șoferul ar fi fiul unui angajat din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

”Polițist lovit violent de un șofer

UPDATE 23:43
Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!

UPDATE 22:08
Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!

Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul „avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare.

Șoferul nu a „suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.

Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât „tentativă la omor”.” scriu cei de la Sindicatul Europol pe pagina lor de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu