Schimbare - Legitimația de serviciu va putea fi totuși folosită pentru a merge la muncă

Carantina pentru Sibiu, Șelimbăr, Tălmaciu și Cisnădie va fi prelungită cu încă 7 zile, începând de luni, 30 noiembrie. La aprobarea Planurilor de acţiuni integrate pentru asigurarea măsurilor specifice, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a schimbat schimbarea în legătură cu legitimația de serviciu ce poate fi folosită pe timpul carantinei.

În primele două săptămâni de carantină, cei care dețineau legitimații de serviciu pe puteau folosi pentru a justifica faptul că merg la muncă. La decretarea celor 7 zile suplimentare de carantină, reprezentanții Prefecturii au anunțat că nu se mai poate ieși din casă pe baza legitimației de serviciu și că este nevoie de o adeverință de la angajator. Au trimis chiar și un model al acesteia, pe care îl puteți găsi AICI. 

Două zile mai târziu însă aceștia revin și spun că ”legitimația de serviciu rămâne în continuare document pentru a justifica motivul deplasării”

Pentru a fi siguri însă că sunteți mai mult decât acoperiți de lege și hârtii, cel mai bine ar fi ca atunci când ieșiți din case pentru a merge la muncă, să aveți asupra dumneavoastră atât legitimația de serviciu, cât și adeverința de la angajator.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu