tâlharii care au maltratat un cioban la șelimbăr și i-au furat oile, reținuți și băgați în arest
Sursa: ziarulromanesc.ro

Doi sibieni și un vasluian au mers la o stână din Șelimbăr cu scopul de a fura oile. Când au ajuns, s-au întâlnit cu ciobanul, pe care l-au legat și l-au bătut, apoi i-au furat oile. Tâlharii au fost arestați

Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, domiciliați în localitatea Alțâna, unul dintre ei fără forme legale, originar din județul Vaslui, sunt bănuiți că, în seara zilei de 7 octombrie, în jurul orei 22,30, s-ar fi deplasat la o stână din extravilanul comunei Șelimbăr cu intenția de a sustrage animale.

Citește și Cioban maltratat și bătut de trei indivizi la Șelimbăr – I-au furat oile și le-au vândut

La stâna în cauză, cei trei au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Cisnădie, pe care l-ar fi legat și amenințat cu acte de violență, după care ar fi sustras 20 de ovine pe care le-ar fi transportat la domiciliu cu o autoutilitară și, ulterior, le-ar fi comercializat.

„În urma prezentării celor trei presupuși autori în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus aplicarea față de aceștia a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.”, mai spune Welter.

 

Ultima oră

Comentariul meu