seminee, sobe sau cosuri de fum in rate? da, se poate!

La finalul unui an diferit, plin de provocari, directia investitilor financiare poate lua o intorsatura in multe locuinte. Oamenii acorda o atentie mai mare la felul in care isi cheltuie banii, iar o varianta pe care acestia o iau in calcul tot mai mult, sunt ratele (plata in rate). Ca urmare a mai multor solicitari dar si pentru ca suntem constienti de aceasta nevoie, vrem sa oferim o solutie acelor dintre voi care isi doresc un semineu dar nu isi poate permite sa il plateasca integral. Iar solutia este: plata in Rate. Alaturi de partenerul nostru TBI Pay, acum aveti sansa de a cumpara price produs de pe site-ul nostru in rate, foarte simplu si rapid, fara batai de cap: fie semineu pe lemne, centrala sau soba pe peleti, cosuri de fum, seminee decorative, gratare si accesorii.

Astfel, daca pana acum nu va permiteati o sursa de incalzire sau un element decorativ in casa voastra si nu vi-l puteati permite, acum nu mai aveti scuza. O asemenea investitie in rate, isi va merita acest minim efort financiar.

Si asta nu e tot! V-am zis ca este simplu sa va luati un semineu in rate. Ei bine, atat de simplu, incat totul se intampla online. Spuneti adio cozilor interminabile si orelor petrecute la banca, cu dosare pline de hartogaraie si formalitati.

Acum, chiar din confortul casei tale, poti primi aprobarea pentru achizitionarea in rate a semineului dorit.

YouTube video

Iata care sunt conditiile noastre pentru aprobare unui credit:

– sa fii cetatean roman cu domiciliul in Romaia (adica sa ai venituri declarate pe teritoriul tarii)

– varsta cuprinsa intre: 18-70 (in momentul finalizarii contractului de credit)

– sa ai 3 luni neintrerupte la ultimul loc de munca (cu exceptia pensionarilor)

– un venit minim de: 1100 lei, sau o pensie minima de: 800 lei.

Daca va intrebati care este valoarea maxima a creditului ce poate fi acordat, aceasta este de 29.500 lei. Practic, in acesti bani va puteti achizitiona (aproape) orice produs din catalogul nostru (semineu sau soba in rate).

seminee, sobe sau cosuri de fum in rate? da, se poate!

4 pasi simpli pentru un semineu in rate

Pasul 1

Primul pas este sa va alegeti produsul preferat de pe site-ul nostru; il adaugati in cos, selectati metoda de plata in rate, apoi introduceti datele intr-un simulator de credit. Acesta va calcula automat, in functie de valoarea produsului, suma de plata (rata) lunara. Partea foarte buna la acest tip de credit este ca ratele de credit sunt EGALE si FIXE, astfel ca si dobanda este FIXA, in functie de soldul final.

Pe scurt: nu veti plati mai mult decat va este calculate la acest pas, iar dobanda nu este influentate de alti factori ulteriori.

Pasul 2
Apoi, veti primi un link pentru identificare, pe care il puteti accesa de pe orice dispozitiv

Pasul 3
Identificarea. Aici ne folosim din nou de avansare tehnologiei. Aveti la dispozitie 3 metode de identificare:

– prin apel video: cea mai simplu si cel mai folosita metoda

– cu cardul de debit: demonstrativ, tranzactionezi 1 leu

– biometric (cu ajutorul unui video/selfie), metoda recomandata cand nu ai o conexiune stabila la internet.

Pasul 4
Primiti contractul de credit, pe care il cititi cu atentie, il semnati electronic (cu ajutorul unui cod unic pe care il primiti prin SMS) si gata!

Tot ce va ramane de facut este sa asteptati raspunsul final de la banca, pe care il veti primi intr-un timp foarte scurt.

seminee, sobe sau cosuri de fum in rate? da, se poate!

Odata ce primiti raspunsul bancii si creditul va este aprobat, in fiecare luna veti primi un extras de cont pe care trebuie sa il platiti. La prima rata, aveti la dispozitie 20 de zile peste termenul de plata lunar (care va fi regulat incepand cu a doua rata), adica aproximativ 1 luna si jumatate, timp in care puteti plati rata lunara.

Plata lunara se face simplu si rapid, prin orice metoda va este confortabila: fie online, prin transfer online sau la orice pay point (prin scanarea codului de bare).

Daca aveti nelamuriri, va stam la dispozitie cu orice detalii si informatii suplimentare.

Fie ca doriti sa va achizitionati un semineu, soba pe lemne, un semineu tagu electric, un termosemineu pe peleti sau cos de fum in rate, sau orice materiale sau componente adiacente sistemului termic, dar nu va permiteti sau pur si simplu nu va doriti sa platiti cash, noi avem solutii de finantare practice si comode!

seminee, sobe sau cosuri de fum in rate? da, se poate!

Ultima oră

Comentariul meu